Yulius actief op het 41ste NVvP congres in Maastricht

Woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 april 2013 staat het MECC te Maastricht in het teken van het 41ste NVvP Voorjaarscongres. Het thema dit jaar is 'Diegenen Omgeven'. De NVvP zet zich als wetenschappelijke beroepsvereniging van psychiaters in voor goede psychiatrische patiëntenzorg in Nederland. Dat kan alleen wanneer psychiaters kwalitatief goed hun werk kunnen doen. De NVvP investeert onder andere in het onderhouden en verwerven van wetenschappelijke kennis van psychiaters en organiseert daarom ieder jaar het Voorjaarscongres. Het Voorjaarscongres wordt ieder jaar door ongeveer 2.500 van haar leden en andere professionals in het vakgebied bezocht. Meer informatie over het Voorjaarscongres is te vinden op http://www.nvvp.net/voorjaarscongres/algemeen/  
 

Net als voorgaande jaren zal Yulius ook dit jaar tijdens het Voorjaarscongres aanwezig zijn met een stand, presentaties en individuele lezingen. Bezoek ons op het Voorjaarscongres op onze stand gelegen in de Zuidhal, standnummer drie en maak kennis met de experts van Yulius.

 Omdat Yulius continu bezig is met ontwikkeling van haar experts, kijken wij tijdens het Voorjaarscongres uit naar een ontmoeting van andere professionals uit het vakgebied.