Uitnodiging promotie ’serious games’

 

Kim Bul, voormalig onderzoeker van de Yulius Academie verdedigt op vrijdag 17 februari 2017 om 13.30 uur haar proefschrift op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De titel van haar proefschrift luidt “Design and Effectiveness of a Serious Game for Children with ADHD”.

 

Kim Bul ontwikkelde in samenwerking met onder meer &ranj Serious Games de ’serious game’ (educatief computerspel) Plan-It Commander en onderzocht de effectiviteit hiervan bij kinderen met ADHD. Kinderen die het spel speelden konden beter omgaan met tijd, en ontwikkelden een beter werkgeheugen en meer verantwoordelijkheid.

 

Sinds april 2016 is Kim als postdoctoraal onderzoeker verbonden aan het Serious Games Institute aan Coventry University in het Verenigd Koninkrijk, waar zij als projectcoördinator voor diverse Europese projecten werkt. De plechtigheid vindt plaats op 17 februari om 13.30 uur op de Erasmus Universiteit Rotterdam, in het A-gebrouw, Senaatszaal. Adres: Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam. U wordt verzocht om een kwartier voor aanvang van de verdediging aanwezig te zijn. Na afloop is er een receptie.

 

Voor meer informatie of bestellen van het proefschrift, mail naar kim.bul@coventry.ac.uk